Asperen jammerlijk onderuit

asperen • Asperen is er niet in geslaagd om zijn perfecte score te behouden. Thuis tegen GSC/ODS ging de ploeg jammerlijk onderuit met 1-2. Asperen pakte al vroeg de leiding door een goal van Michiel den Hartog. Hij strafte een fout van de keeper af. GSC/ODS was vervolgens beter, maar Asperen-keeper Dennis Rooijackers hield zijn ploeg op de been. Na rust verzuimde Asperen de 2-0 te maken en vielen de goals aan de andere kant. Een rommelgoal met een sterke buitenspel lucht betkende de 1-1, waarna een penalty de bezoekers zelfs de overwinning bracht.

Sleeuwijk en Heukelum delen punten

sleeuwijk • Het was niet hoogstaand zaterdag bij Sleeuwijk tegen Heukelum. Allebei de ploegen wilden wel punten pakken. Voor de rust kwam Heukelum op 0-1 voor. In het begin van de tweede helft kwam Sleeuwijk langszij met de 1-1 door Petar Micic. Ondanks nog wat gevaarlijke momenten bleef het daarbij.