Haaften met 2-3 ten onder

haaften • Haaften heeft de goede reeks niet kunnen doorzetten. Na winst tegen MVV’58 en BZC’14 werd thuis met 2-3 verloren van ONI. Haaften kon twee keer een achterstand wegwerken. Maar vijf minuten voor tijd maakte de gasten uit ’s Gravenmoer de winnende. Na negen minuten kwam ONI al op voorsprong. Vijf minuten voor rust maakte Jeffrey Wolf de gelijkmaker. Hij kopte een vrije trap van Danny verwolf schitterend binnen. In de tweede helft kwam ONI na zes minuten weer aan de leiding. Haaften dacht een kwartier voor tijd de boel op slot te gooien nadat Thijmen Gerringa de 2-2 intikte na goed doorzetten van invaller Michel den Braber. Maar helaas vijf minuten voor tijd maakte ONI de 2-3. Trainer Bart Fransen was teleurgesteld. ”Het was aan onszelf te wijten. Er was weinig beleving en inzet. We hadden meer moeten doen. Dat lukte vorige week wel tegen BZC’14. Nu was ONI de betere.”

ASH wint tegen 10 man van Lekvogels

lexmond • ASH heeft een mooi resultaat gehaald. In Lexmond werd met 1-2 gewonnen van Lekvogels. De eerste helft was matig van beide kanten. De thuisclub kwam tien minuten voor de thee op een 1-0 voorsprong.

Twaalf minuten na rust kwam Lexmond met tien man te staan. Een speler van thuisclub kreeg zijn tweede gele kaart en moest vertrekken. Hiervan profiteerde ASH optimaal. In de 65e minuut scoorde Danny Bijl de gelijkmaker en vijf minuten later scoorde Maarten van der Meijden de winnende.

Trainer Gillberto Smit was tevreden met het resultaat. "Geen fraaie wedstrijd maar uiteindelijk wel drie punten dat is het belangrijkste.”

Eerste overwinning voor Rhelico na thriller

rumpt • Rhelico heeft met 4-3 gewonnen van OSC’45 uit den Bosch. Het was een ware thriller met doelpunten en rode kaarten. Uiteindelijk had Rhelico een man en een doelpunt meer aan het einde van de wedstrijd.

Rhelico kwam al na tien minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Ferry van Asch. Maar binnen een minuut scoorde OSC'45 de gelijkmaker. Voor rust scoorde Sander de Noom de 2-1 voor de thuisclub. Maar ook dit was van korte duur want de Boschenaren maakte meteen hierna de 2-2.

Na rust werd het spel wat grimmiger. Allereerst kwam de thuisclub met tien man te staan toen Maxim van Asch uit het veld werd gestuurd wegens natrappen. OCS’45 profiteerde hiervan en scoorde meteen de 3-2.

Maar Rhelico toonde veerkracht. Na een mooie voorzet van Ferry van Asch schoot Sander Noom de gelijkmaker binnen. De gasten moesten met negen man verder toen kort achter elkaar twee Bosschenaren uit het veld werden gestuurd. Uiteindelijk profiteerde Rhelico hiervan want tien minuten voor tijd wees de scheidsrechter naar de stip toen Glenn van Gelderen werd gevloerd in het strafschopgebied. Bas van Rijnsbergen schoot deze penalty onberispelijk binnen.