Wisselvallig MVV’58 met 3-1 onderuit

den bosch • MVV’58 is erg wisselvallig. Na de mooie eerste zege werd in Den Bosch met 3-1 van een feller BLC verloren. BLC nam al na tien minuten met 1-0 de leiding. Robin Jager en Jean-Luc van Mourik zagen geen kans om die achterstand weg te werken. Dat lukte Cas Wilpstra ruim een kwartier na rust na een afgeslagen corner wel met een schot in de kruising: 1-1. Drie minuten na die gelijkmaker kwam MVV’58 met 2-1 echter al weer achter. Morris van den Brink kreeg nog een prima kans, maar hij schoot voorlangs. Tien minuten voor tijd viel met 3-1 voor MVV’58 het doek.

Eerste punt voor GVV

geldermalsen • GVV pakte thuis tegen OSS’20, één van de ongeslagen koplopers, het eerste punt. Na een 2-0 voorsprong had GVV zelfs serieuze winstkansen, maar vlak voor tijd werd het nog 2-2. Ondanks diverse invallers deed GVV het prima. Uit een verre pass van Brandon Monhemius mikte William van Doorn de bal halfweg voor rust in de verre hoek: 1-0. Meteen na de thee liep GVV zelfs verder uit. Weer gaf Brandon Monhemius een pass en ditmaal passeerde Danny Hak de keeper met een boogbal: 2-0. Twintig minuten na rust kwam OSS’20 uit een penalty tot 2-1 terug. Lang hield GVV die 2-1 nog vast maar twee minuten voor tijd viel de late 2-2.

Bruisend WNC wint boeiend schouwspel

giessen • WNC liet zich In Giessen niet de kaas van het brood eten. Uiteindelijk wonnen de Waardenburgers de derby relatief eenvoudig met 2-3. Toch kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong. Een vloeiende aanval strandde in eerste instantie op Keeper Dick van Loon. Maar in de rebound drukte Koen van Baardwijk alsnog de 1-0 tegen de touwen. Op slag van rust kopte Gideon Emanuels de gelijkmaker binnen. En in de tweede helft trok WNC door naar 1-2. Weer stond Emanuels op de goede plek om te scoren. Nog mooier werd het voor WNC met de 1-3 van Jesse Dibbets, die de afvallende bal droog hard in het doel schoot. Het was aan het goede keeperswerk Nicky Janssen te danken, dat WNC niet verder uitliep. GRC’14 probeerde er in de slotfase nog een offensief uit te persen, maar werd niet meer gevaarlijk. Totdat scheidsrechter Felix de thuisploeg hielp met een wonderlijke beslissing. Felix gaf een vrije trap wegens treuzelen van de Waardenburgse doelman. Uit de vrije trap goochelde Marco Strik de 2-3 nog binnen. Verder kwam GRC’14 niet meer in de slotminuten.

Sleeuwijk deelt punten met Heukelum

sleeuwijk • Het was niet hoogstaand aterdag bij Sleeuwijk tegen Heukelum. Allebei de ploegen wilden wel punten pakken. Voor de rust kwam Heukelum op 0-1 voor. In het begin van de tweede helft kwam Sleeuwijk langszij met de 1-1 door Petar Micic. Ondanks nog wat gevaarlijke momenten bleef het daarbij.