Doelpuntrijk 3-3 gelijkspel voor Tricht

tricht • Tricht kwam thuis tegen Drechtstreek na een vroege 1-0 voorsprong toch na rust met 1-3 achter, maar in het laatste wedstrijdkwart bereikte Tricht nog een 3-3 gelijkspel.

Voor rust was Tricht beter. Al vroeg opende Rick de Jongh in een combinatie met Tim van Dijken de score: 1-0. Nadien kreeg hij nog twee mooie kansen, maar zonder succes. Eerst verzuimden de gasten een Trichtse fout af te straffen.

Tricht was kennelijk nog niet genoeg gewaarschuwd, want op slag van rust werd het via Ties van Aggelen toch 1-1. Vier minuten na de thee kwam Tricht zelfs met 1-2 achter doordat keeper Jesse Kok een terugspeelbal in het eigen doel werkte.

Penalty

Twaalf minuten na de pauze kreeg Drechtstreek ook nog eens een penalty, die Joey Hakkesteeg benutte: 1-3. Halfweg de tweede helft kwam Tricht via Arjan Hakkert tot 2-3 terug.

Op aangeven van Joran Smit trof Tim van Dijken de paal. Drechtstreek moest na een rode kaart voor Patrick Tukker met tien man verder. Daarvan profiteerde Tricht snel via Ramon van Soelen: 3-3.