Vuren - BZC'14
Vuren - BZC'14 Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Vuren verspeelt 2-0 voorsprong tegen BZC'14

Vuren • Vuren heeft met 2-2 gelijk gespeeld tegen BZC'14. De thuisclub kwam op een 2-0 voorsprong maar de gasten uit Brakel en Zuilichem kwamen goed terug. In de 23e minuut kwam Vuren op een 1-0 voorsprong. Bas van der Vliet schoot de bal van de 16 meter strak binnen. Tien minuten later onderschepte Fabian van Horssen een verkeerde terugspeelbal en scoorde 2-0.

Voor Vuren leek er geen vuiltje aan de lucht toen men met een comfortabele voorsprong ging rusten. Toch verliep het iets anders dan verwacht. Het fysiek sterke BZC kwam sterk uit de kleedkamer en Vuren kwam er nauwelijks meer aan te pas. Na knoeiwerk in de Vurense verdediging maakte BZC'14 in de 73e minuut de 2-1. En na enkel benauwde momenten voor het doel van Vuren werd het vijf minuten voor tijd zelfs 2-2.