Heukelum na drie duels nog altijd puntloos

heukelum • Na drie speelronden is Heukelum nog altijd puntloos.

In eigen huis keek men na elf minuten tegen een 0-2 achterstaand aan en stond de eindstand al op het bord. GJS begon scherper aan de wedstrijd. Nadat dit had geresulteerd in twee goals kreeg Heukelum wat meer grip. Na rust vierden Sil van Putten en Benjamin Meijdam hun rentree na blessures, wat het Heukelumse spel ten goede kwam. De ploeg creëerde wat kleine kansjes, maar maakte nooit echt aanspraak op een punt. Heukelum-trainer Jerome Ceton was realistisch na afloop: "Zij begonnen feller en wonnen de duels. Als je dan zo snel 0-2 achter komt, wordt het lastig."

Asperen boekte zaterdag op bezoek bij SSW een 2-4 uitoverwinnin. Na een kwartier stond het al 0-2 door treffers van Ruben Boet en Dick Schaaij, waarna men voor rust nog wel een tegentreffer moest slikken. Na de pauze brachten Tareq Ibrahim en Gerard Breider de zege in veilige haven. De treffer van SSW was voor de statistieken. Jeffrey Klein, trainer van Asperen, was blij met zes punten uit twee wedstrijden. "Wel vind ik dat we meer hadden moeten scoren. Gezien de kansen had het ook zomaar 2-8 kunnen zijn.”