Zwaarbevochten zege voor Haaften

brakel • Haaften heeft door hard werken met 0-1 gewonnen van BZC’14. In Brakel was Haaften het eerste halfuur de bovenliggende partij. In de 20e minuut maakte Danny Verwolf na een assist van Jordy Perdon de winnende. In de tweede helft ging Haaften mee met “het lange halen gauw thuis voetbal” van BZC. Dat resulteerde in kansen over en weer. Volgens de trainer van Haaften, Bart Fransen, had het zomaar 3-3 of 4-4 kunnen worden. “Maar uiteindelijk trokken wij aan het langste eind." Haaften staat nu derde “We zitten nu in een goede serie maar we zijn ook realistisch genoeg. We krijgen nog een aantal zware tegenstanders. Volgende week ONI, daarna Vuren en Schelluinen. Dus we moeten flink aan de bak.”

Vuren heeft moeite om het net te vinden

sprang capelle • Vuren heeft in Sprang Capelle met 3-1 verloren. De gasten begonnen heel slap aan de wedstrijd wat resulteerde in een 2-0 voorsprong voor SV Capelle. Hierna kreeg Vuren legio kansen maar de bal ging er niet in. Capelle counterde nog voor rust naar 3-0. Ook na de thee was er een spervuur van aanvallen op het doel van de thuisclub. Maar de spelers van Vuren wisten zich geen raad met al die mogelijkheden. Één op één kansen werden verprutst en zelfs voor een leeg doel werd de bal naast geschoten. Uiteindelijk scoorde Bas van der Vliet in de 80e minuut de eretreffer.