Rhelico kansloos tegen SV De Braak

rumpt • Rhelico trainer Adrie van Steijn was kort over 5-2 verloren wedstrijd tegen SV De Braak. “De tegenstander was een maatje te groot voor ons.” In Helmond stond het met rust 2-0 voor de thuisclub. In de tweede helft liep SV De Braak snel uit naar 4-0. Een kwartier voor tijd maakte de Helmonders hun vijfde. Hierna kwam Rhelico meer in het spel en scoorde nog tweemaal. Ferry van Ash was beide keren de doelpuntenmaker.

Van Steijn was onder de indruk van de tegenstander. “Ik vond ze erg goed. Sommige speler waren van derde divisie niveau. Ik verwacht dat we de komende wedstrijden tegen OSC’45, Well en Kerkwijk punten gaan pakken.”

Beesd mee aan kop in de vierde klasse F

oss • Met de maximale score van negen punten uit drie wedstrijden is Beesd medekoploper in de vierde klasse F. Zaterdag werd SV Top met 0-1 verslagen. In Oss ontspon er een gelijk opgaande strijd. TOP had meer balbezit maar Beesd was via counters levensgevaarlijk. Twee minuten na rust miste Nick van Gameren een riante kans maar dezelfde van Gameren zette Beesd op voorsprong na goed voorbereidend werk van Jarno van de Water. Het laatste kwartier kwam Beesd verder onder druk te staan maar tegenstander TOP werd niet echt gevaarlijk. De gasten uit Beesd waren daarentegen via de counter nog enkele malen dicht bij een doelpunt maar ze wisten de trekker niet over te halen.

Trainer Dick van Wammes was erg content met deze overwining. "De mannen hebben heel slim en met veel kracht gevoetbald. Ik heb genoten.”

Beesd is volgende week vrij. Daarna volgt de topper tegen SV OSS.