Eerste winst voor MVV’58

meteren • MVV’58 behaalde de eerste overwinning. Na een 1-0 ruststand werd NOAD’32 verdiend met 3-0 verslagen. In de twaalfde minuut schoot Remco Knoop de bal zuiver in de hoek: 1-0. Al voor rust had een sterker MVV’58 verder afstand moeten nemen. Zes minuten na de pauze liep MVV’58 wel verder uit. Na een corner van Dominic Comerford kopte Silvio Lafranceschina via de lat raak: 2-0. Even later incasseerde Dico van Driel zijn tweede gele kaart en moest MVV’58 met tien man verder. Zeven minuten voor tijd zorgde Jacco de Leeuw op aangeven van Twan de Kock met een schot in de verre hoek voor de 3-0 eindstand.

Geflatteerde 3-0 nederlaag voor GVV

geldermalsen • GVV leed in Well tegen één van de koplopers een geflatteerde 3-0 nederlaag. GVV voetbalde aanvallender dan in de voorbije weken en kreeg voor rust voldoende mogelijkheden. Dennis van Doorn, Danny Hak en Danny van Doesburg scoorden niet. Dat deed Well vlak voor rust wel: 1-0. Ook na de thee was GVV sterker, maar Dennis van Doorn kopte tegen de paal en Well redde op de doellijn. GVV ging risico’s nemen en de 2-0 twintig minuten voor tijd was een dreun. Ook met Ronald Meering in de spits lukte het niet te scoren. Tijdens de slotfase verdween ook 3-0 nog in de kruising.

SVS’65 gaat in het slot onderuit

spijk • SVS’65 heeft de thuiswedstrijd tegen ZBC’97 met 2-3 verloren. Vijf minuten voor tijd scoorde de gasten uit Zwijndrecht de winnende uit een vrije trap. SVS’65 kwam twee keer op een voorsprong. In de eerste helft schoot Arnel Kocan bij de tweede paal een voorzet van Levi Slob binnen. Vlak voor rust kwam ZBC langszij. De Spijkse Keeper Raymon Kaarsemaker redde twee keer uit een scrimmage maar de derde keer was hij kansloos. Meteen na rust maakte Sam Muilenburg de 1-2. Twintig minuten later was het weer gelijk toen ZBC uit een uitbraak de 2-2 op het scorebord zette. Hierna leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijk spel. Totdat een vrije trap van de gasten in de kruising vloog.

Mooie overwinning voor ASH

hellouw • In Hellouw werd de derby ASH-Leerdam Sport ruimschoots gewonnen door de thuisclub. De Leerdammers werden met 3-0 naar huis gestuurd. In de eerste helft werd nog de paal en lat geraakt. Maar tien minuten na rust schoot Danny Bijl op aangeven van Marijn Hak de 1-0 binnen. In de 65e minuut kreeg ASH een penalty nadat een schot met de hand werd gekeerd door een speler van Leerdam Sport. Er was rood voor de dader en de strafschop werd benut door topschutter Bijl. Tegen tien man had ASH niets meer te vrezen. Vlak voor tijd scoorde Arnoud van Arendonk 3-0. ASH doet met 6 punten uit drie wedstrijden goed mee en staat er goed voor in de ranglijst. Trainer Gilberto Smit is daar helemaal niet mee bezig "We moeten het wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Voorlopig zijn we bezig met het verbeteren van ons spel.”