Penalty velt Tricht vlak voor tijd

tricht • Tricht leed in Wijk en Aalburg een zure nederlaag. Door een penalty werd vlak voor tijd met 1-0 van Wilhelmina’26 verloren.

Lange tijd leek de matige wedstrijd doelpuntloos te eindigen. Tricht startte zwak en Tim Schook moest tweemaal attent op de doellijn een goal voorkomen. Pas toen werd Tricht wakker, maar Harm van Brenk, Tim van Dijken en René van Soelen konden de uitblinkende Brabantse keeper niet passeren. 

Kort na rust lukte dat Joran Smit evenmin. Met twee verse krachten probeerde Tricht het puntloze Wilhelmina’26 te verslaan. Daarvoor kwamen ook mogelijkheden, maar Tim van Dijken wachtte net te lang om Arjan Hakkert te bedienen en toen kon de keeper weer redden. En Owen Hol schoot na een hakbal van Joran Smit hoog over. 

Handsbal 

Een ongelukkige handsbal van Lex Verschure die de bal na een schot van dichtbij hard tegen de knokkels van zijn hand zag schampen, werd Tricht vlak voor tijd fataal want de tot dan toe prima leidende scheidsrechter zag er tot Trichts ontsteltenis een penalty in. 

Uit die strafschop schoot Tim de Laat de late 1-0 binnen.