Afbeelding
Foto: stock123RF.com

Bluesconcert in De Pluk

Algemeen

20:30, Geldermalsen, De Pluk. Na 1.5 jaar kan de St.Betuws Blues & Jazz eindelijk weer een concert organiseren in De Pluk te Geldermalsen.

In de vorige en begin deze eeuw waren The Blue Angels een cult Band en eigenlijk zijn ze het nog steeds. Anneke de Bruijn, zang, haar broer Jan op gitaar en Pieter van Bogaert op Hammond B3 maakten vroeger deel uit van o.a. The Crew en Double Brown. 

De laatste band trad op tijdens de Dutch An Evening With The Blues in 1997!Een mooi wapenfeit is dat Jan de Bruin, een van de betere gitaristen van ons land, samen met organist Pieter van den Bogaert optrad als begeleiders van de Texaan Johnny “Clyde” Copeland tijdens de derde editie van An Evening With The Blues in 1991. 

Jan heeft al jaren zijn eigen band en Pieter speelde een tijd in de Julian Sas band. Terug naar The Blue Angels, in 2001 sloten de zangeressen Pascale Michiels en Kathleen Vanden houdt zich aan bij de familie de Bruijn. Daar heeft de familie een boerderij en in het schouwdeel een theater, waar zij een aantal keren per jaar voor een volle zaal optreden. De stichting is erg trots en blij dat de band dit jaar één keer een optreden buiten Brabant doet. De laatste keer dat zij optraden in de Betuwe was tijdens de vierde editie van An Evening With The Blues in 2002 in De Agnietenhof te Tiel!

Uitsluitend inschrijven via betuwsblues@gmail.com. De toegang bedraagt € 20.00 p.p.