Dubbel verlies voor D.I.S.C. B.V.

rumpt • Het biljartteam D.I.S.C. B.V. verloor afgelopen weekend in eigen huis tweemaal van concurrent De Hazelaar XL Box: 2-4 en 2-4. Alleen Lyon Megens wist de punten in Rumpt te houden door twee winstpartijen. 

Lyon Megens speelde in het 47/2 ankerkader tegen Alex Ulijn. Tot aan de eindstreep een zeer spannende partij. Van de 8e tot 12e beurt ging het gelijk op. Bij een stand van 194-171 in het voordeel van Ulijn wist Megens met een slotserie van 26 toch aan het langste eind te trekken. Marco Kivits speelde tegen een sterk spelende Robert van Stevendaal. Kivits was op zoek naar zijn solide spel van 3 weken geleden in Deventer, maar kon ditmaal geen potten breken tegen Stevendaal. Tot beurt 11 ging het nog redelijk gelijk op (40-67) maar de serie van 26 in de 12e beurt was doorslaggevend. Dit resulteerde dan uiteindelijk ook in een verlies van Kivits. Frank Vermeulen begon in het 71/2 goed tegen de Zeeuw Peter de Bree. Maar gaandeweg gleed hij steeds verder weg en verloor.

In de 2e omloop wist Kivits wederom niet zijn niveau te halen. Stevendaal was wederom te sterk en wist in de laatste 2 beurten zelfs 61 caramboles over band te produceren. Frank Vermeulen werd in de 2e beurt direct afgestraft door de Bree. Een klein foutje op de lijn werd beantwoord met een serie van 114. Lyon Megens won in zes beurten door mooie series van 104 en 53. D.I.S.C. B.V. blijft ondanks deze uitglijder toch op positie 2 van de ranglijst.