Tricht buigt met 1-3 voor routine van Woudrichem

tricht • Tricht weerde zich thuis tegen Woudrichem kranig, maar na een 1-1 ruststand gaf de grotere Brabantse routine met 1-3 de doorslag.

In de gelijkopgaande wedstrijd opende Danny Schaap halfweg de eerste helft met 0-1 de score. Acht minuten voor rust werd het gelijk. Luke van Dijken joeg de bal uit een voorzet van Tim van Dijken in de kruising: 1-1. Na enkele Trichtse kansen zette Danny Schaap de gasten dertien minuten na de thee op 1-2.

Twintig minuten voor tijd moest Ramon van Soelen met zijn tweede gele kaart uit het veld. Na een overtreding van Harm van Brenk kreeg Woudrichem een kwartier voor afloop een penalty, maar doelman Jesse Kok wist via de paal deze strafschop van Danny Schaap te keren. Met tien man streed Tricht nog verwoed voor een punt. In de slotminuut besliste Bori Secrève voor Woudrichem met 1-3 pas definitief de spannende partij.

Vuren

Vuren heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. ONI werd thuis met 3-1 verslagen. Door doelpunten van Fabian van Horssen en Björn Paul kwam de thuisclub in de eerste helft met 2-0 voor. In de tweede helft kreeg Vuren een penalty na een overtreding op Ryan van Wijk. Bas van Vliet schoot deze strafschop feilloos binnen. Hierna scoorde ONI nog tegen door een benutte strafschop.