GVV verliest vlak voor tijd

geldermalsen • GVV debuteerde in het zaterdagvoetbal thuis tegen Kerkwijk met een late 2-3 nederlaag. Na een matige eerste helft en een 0-1 ruststand werkte GVV na de thee twee keer een achterstand weg, maar vlak voor tijd greep Kerkwijk met 2-3 alsnog de volle winst.

Halfweg de eerste helft kwam GVV met 0-1 achter. De thuisclub herstelde zich na rust en kreeg twee penalty’s, die Danny Hak allebei benutte. Tweemaal was dat de gelijkmaker: 1-1 en 2-2. Ronald Meering was ook nog gevaarlijk met een kopbal. Tijdens de slotfase pakte Kerkwijk in een open duel met 2-3 de eerste zege.

Elfklapper voor Herovina

herwijnen • Herovina heeft zijn eerste competitiewedstrijd ruimschoots gewonnen. Het Dordste SSW werd met maar liefs 11-2 verslagen.

Na 25 minuten stond het al 4-0. SSW sputterde nog tegen door 4-1 te scoren. De gasten kregen nog een kans op 4-2 maar de Herwijnense keeper Verploegh redde goed. Toen vlak hierna Herovina voor de vijfde keer scoorde was het verzet van SSW definitief gebroken.

In de zestigste minuut kwam SSW met tien man te staan. Hierna liep Herovina nog uit naar een 11-2 overwinning. De doelpuntenmakers waren Marthijn Hobo, Jesse van Vliet, Kevin Steenbruggen (4x), Frank Clements (3x) en twee keer Wilfred van Maanen.