Bridge Lingewaal

lingewaal • Youri Olivier en René Verhoeven wonnen woensdag de competitieronde bij bridgeclub Lingewaal. De uitslagen, lijn-A: 1. Youri Olivier & René Verhoeven - 62.08%, 2. Willemien Bosson & Truus Janssen - 61.30%, 3. Wim Klijn & Anton van Velsen: 58.31%, 4. Mary de Gunst & Rien Boonman - 52.76%, 5. Ans neijts & Anneke van der Valk - 50.00%; B-lijn: 1. Bep de Man & Truus van der Woude - 60.92%, 2. Janske van den Oosterkamp & Chris de Groot - 56.17%, 3. Rita Heemskerk & Tiny van Leeuwen - 54.92%, 4. Gré Kolenberg & Corrie van Hoeven - 54.08%, 5. Helen Stenfert Kroeze & Leo de Graaf - 51.33%.

ASH laat steekjes vallen

hellouw • In Peursum verloor ASH kansloos met 3-0. Trainer Gilberto Smit was wel tevreden over de eerste helft. “De eerste kans was voor ons. Voor rust hebben we geprobeerd om het compact te houden, maar in de tweede helft lieten we een aantal steekjes vallen.” Peursum kwam in de 58e minuut op voorsprong en twee minuten later was het 2-0. Hierna ging ASH één op één achterin spelen. De gasten kregen nog een aantal kansjes maar Peursum scoorde in blessuretijd de 3-0.

SVS’65 pakt gedegen overwinning

spijk • SVS’65 heeft in Noordeloos een 1-2 overwinning behaald. Nog voor de thee werd deze eindstand bereikt.

De eerste twintig minuten hadden de gasten het erg moeilijk. Toch opende SVS’65 de score. Kenny Lagendijk  scoorde vanaf de middenlijn de 0-1. Via Patrick Slijkoort kwam de thuisclub snel op gelijke hoogte. Kort voor rust kopte Willem Looijen uit een voorzet van Fitim Meha de 1-2 binnen.Na de thee was SVS’65 de bovenliggende partij. Ze kregen een aantal doelrijpe kansen, maar er werd niet meer gescoord.

Nipt verlies voor Rhelico

rumpt • Rhelico heeft de thuiswedstrijd tegen SV TOP nipt met 2-3 verloren. De Ossenaren kwamen al snel met 0-2 voor. Na wat omzettingen ging de thuisclub beter spelen. Tien minuten voor rust resulteerde dit in een doelpunt. Uit een corner schoot Kylian Heemskerk de 2-1 binnen. In de tweede helft drukte Rhelico de Ossenaren verder naar achteren. Na een mooie aanval scoorde Sander Noom de 2-2. Helaas maakte tien minuten later de spits van SV TOP de winnende. Ondanks dit verlies was Trainer Adrie van Stein erg tevreden over het spel. "Vorige week tegen Beesd waren we niet ons zelf maar deze wedstrijd hebben we laten zien wat we kunnen".

Keeper redt Beesd

beesd • Beesd heeft de uitwedstrijd tegen Willem II met 1-2 gewonnen. Vanwege een festijn in Tilburg werd deze wedstrijd in Beesd afgewerkt. De "uitspelende” ploeg kwam met 0-2 aan de leiding. De Tilburgers kwamen nog op 1-2 en kregen nog een aantal grote kansen. Maar door goed keeperswerk werd Beesd de winnaar. De Beesdse formatie kwam op een voorsprong door doelpunten van Nick van der Burg en Bram Wakker. Volgens Trainer Dick Wammes voetbalde Beesd de eerste helft heel goed. "Maar na rust waren we erg slordig”. Keeper Jelle Van Soelen was de grote uitblinker. Hij stopte een penalty en had een aantal puike reddingen.