Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Opening KinderBoekenFeestin Bibliotheek Geldermalsen

Algemeen

11.00, Geldermalsen, bibliotheek. Het Kinderboekenfeest in Geldermalsen wordt op zaterdag 9 oktober gezamenlijk geopend door wethouder Rutger van Stappershoef en Dansstudio 24, Thessa van Dam. 

Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen de kinderen echt van alles doen. Met onder meer: Tjibbe Veldkamp die de kinderen mee op avontuur neemt samen met Agent & Boef, Circus Pippin geeft een mooie demonstratie en je mag het zelf ook uitproberen, een spetterende dansworkshop verzorgd door Dansstudio24, een leuke improvisatieworkshop verzorgd door GewoonTaal, de familievoorstelling FAME verzorgd door toneelgroep T-Jater en Welzijn West Betuwe verzorgd de mooie theatershow Zondag, maandag, sterrendag!

Beroepenbieb: Dromen over later Er is van alles te doen, te zien, te leren en te lezen over beroepen. Maar hoe is het in het echt om bijvoorbeeld kunstenaar, illustrator, conducteur, circusartiest, Imker, dansdocent, regisseur, arts te zijn? Mensen met diverse verschillende beroepen willen maar al te graag vertellen over hun droomberoep. In de Beroepenbieb kunnen kinderen hun vragen komen afvuren en ontdekken welk beroep bij ze past. Bij elk beroep is een leuke activiteit. Het Repair café Geldermalsen is ook aanwezig als reparateur en poppendokter. Ze gaan speelgoed en knuffel repareren.

Kijk voor het volledige programma en om aanmelden op www.bibliotheekrivierenland.nl/kinderboekenweek