Markt rond de kerk in Tricht

tricht • Op zaterdag 2 oktober is er een markt in en rond de kerk in Tricht. De aanvang is 9:30 uur. De markt duur tot ongeveer 15:00 uur.  De markt heeft niet de omvang van de Stiefbeenmarkt zoals die altijd in de maand mei wordt gehouden. Maar er is wel een interessante boeken- en speelgoedmarkt. De kerk staat vol met boeken. Ook muziek cd’s, dvd’s en lp’s zijn te koop. Voor kinderen is er speelgoed en zijn er gezelschapsspellen. Die zijn uiteraard ook voor volwassenen. In de tuin van de kerk staat een springkussen. Er zijn een paar tentjes waar heerlijke oliebollen, pannenkoeken en een broodje bal te krijgen zijn. In het koor van de kerk staan gastvrouwen klaar met koffie, thee en heerlijke appeltaart. De opbrengst is deels voor de diaconie en deels voor het restauratiefonds van de Sint Pieterskerk.

De ingang is uitsluitend bereikbaar via de toren aan de Kerkstraat.


De Zonnebloem weer van start

tuil • Na een lange onderbreking wegens Corona organiseert de Zonnebloem weer enkele activiteiten. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 19 oktober a.s. op de boerderijcamping de Hoge Haren, Katijfweg 1 te Tuil. 

De gasten worden verwacht vanaf 11:00 uur met koffie en iets lekkers. Daarna is er een lunch en na afloop van de lunch gaat voor de gasten optreden Die Liedjes, een vrolijk muzikaal duo met veel plezier om naar te luisteren en ok om mee te zingen. Ook nieuwe gasten en vrijwilligers worden van harte uitgenodigd.

Opgeven is mogelijk bij Sia Feenstra 0345-576851 of 06-42131916 of bij Adrie van Zandwijk, 06-23518414. Ook voor deze bijeenkomsten gelden de voorgeschreven voorschriften van de overheid tot betrekking van de Coronamaatregelen.


Auto van de dijk 

herwijnen • Vrijdagavond is een auto van de Lingedijk gereden en in de berm beland. Er zijn geen andere voertuigen bij betrokken. Het is wat de oorzaak is. De auto is weggehaald met een takelwagen.