Jong Tricht geen bekerpartij voor WNC

tricht • Een jong Tricht was thuis geen bekerpartij voor het één klasse hoger spelende WNC. Binnen twintig minuten had WNC al een 0-4 voorsprong. Na een 0-5 ruststand redde Tricht in de tweede helft met 1-5 de eer.

Al in de derde minuut gaf Yunus Efe de bezoekers met 0-1 de leiding. Na tien minuten verdubbelde WNC via Eyoub Allaoui de voorsprong al tot 0-2. Reeds na een kwartier liep WNC verder uit. Na een voorzet van Kaj van den Boogaard maakte Allaoui met een fraaie kopbal zijn tweede doelpunt: 0-3. Drie minuten later had WNC weer succes. Het schot van Kaj van den Boogaard verdween via de handen van Trichts keeper Jesse Kok in doel: 0-4. Twee Trichtse kansen op een tegentreffer bleven inmiddels onbenut.

Pech

Na bijna een half uur had Tricht pech. Tweemaal verhinderde de lat een doelpunt. Eerst bij een schot van René van Soelen en daarna in de rebound bij een kopbal van zijn broer Ramon van Soelen. Vijf minuten voor rust werd het zelfs 0-5. Uit een voorzet van Kaj van den Boogaard kopte Mirel Ibrahimovic raak: 0-5. Na de thee weerde Tricht zich kraniger en was de scherpte bij WNC ook duidelijk weg. Tien minuten na rust kreeg de thuisclub zijn verdiende eretreffer. Na een vloeiende aanval via Tim van Dijken en René van Soelen trof Ramon van Solen doel: 1-5. Nadien werd er niet meer gescoord ondanks nog diverse mogelijkheden voor beide partijen. De ongelijke strijd was in feite al lang voordien beslist.