Activiteiten cultuurcoaches

De agenda’s van de cultuurcoaches van Welzijn West Betuwe staan weer vol met leuke activiteiten. Naast de voorbereidingen voor lessen en ondersteuning op basisscholen, masterclasses en de activiteiten tijdens de open monumenten klassen week, sluiten de coaches ook aan bij verschillende initiatieven in de kernen. 

Op 8 september was het eerste ouder- en kindcafé in de Pluk in Geldermalsen. Samen met cultuurcoach Juul vormden kinderen bij ouders op schoot een heus orkest. Is Geldermalsen voor jou minder handig? Het ouder- en kindcafé start in Herwijnen op 22 september. 

Cultuurcoach Gabri ondersteunt vanaf september een groep mensen die in Beesd met toneellessen gaan oefenen met de Nederlandse taal en direct leren over de gebruiken op een Nederlandse basisschool. Dagbestedingen, verschillende crea’s en Buurtontmoetingsplaatsen door de hele gemeente hebben contact met de cultuurcoaches van Welzijn West Betuwe om mee te denken over invulling van het (nieuwe) programma. 

Wil je meer weten over wat de cultuurcoaches van Welzijn West Betuwe doen, volg dan onze sociale media kanalen of check de agenda op:

q welzijnwestbetuwe.nl/agenda