Yuverta mbo Geldermalsen van start

geldermalsen •  Het vertrouwde Helicon gaat verder als Yuverta mbo Geldermalsen; de nieuwe naam van de mbo-instelling. Maandag is het nieuwe schooljaar van start gegaan. 

Helicon, Wellantcollege en Citaverde zijn vanaf 1 augustus één onderwijsorganisatie: Yuverta. Een kleine 400 studenten werden met een welkomstcocktail en een leuke gadget feestelijk verwelkomd bij Yuverta. In totaal 150 eerstejaars studenten namen vorige week al deel aan de introductieprogramma's. 


"Wij zijn zo blij dat al onze studenten in het nieuwe schooljaar weer volledig naar school kunnen”; aldus senior opleidingsmanager Marieke Hulsbergen." 

De Yuverta scholen organiseren tijdens de eerste schoolweek leuke momenten met leerlingen, studenten, cursisten en medewerkers om de start van Yuverta te vieren. Zo ging vandaag de Yuverta movie: youtube.com/c/YuvertaTV/ in première. Een ode aan onze studenten, leerlingen en cursisten die thuis raken in hun toekomst. Die het verschil (gaan) maken. Een ode aan onze collega's die iedere dag voor hen van betekenis zijn.