Brocantemarkt voor Sterk voor Dieren

herwijnen • Op zaterdag 18 en zondag 19 september kunnen mensen van 13:00 tot 16:00 uur rondsnuffelen in de brocante en bijzondere verzameling in het “Hans’ Huisje” te Herwijnen en daarmee direct stichting Sterk voor Dieren ondersteunen. Het adres is Waaldijk 94. 

In een sprookjesachtig huis aan de dijk in Herwijnen bevindt zich een prachtige verzameling van brocante en bijzondere spullen. Van lampen, spiegels, beelden, schilderijen, porselein, kandelaars tot mooi oud speelgoed en boeddha’s. De verzameling in het “Hans’ Huisje” is bijzonder en uiteenlopend te noemen en komt uit onder meer India, Nepal en Iran. Ook mooie spullen van Nederlandse bodem ontbreken niet zoals tafeltje, lampen, porselein en schilderijen.

Stichting Sterk voor Dieren ondersteunt huisdiereigenaren die op minimum- of bijstandsniveau leven, eventueel zijn aangewezen op voedselbanken, en hierdoor niet meer de nodige zorg kunnen geven aan hun huisdier(en). Deze brocante snuffelmarkt is dan ook een welkome aanvulling om weer extra huisdieren en baasjes te kunnen ondersteunen. Stichting Dierenlot helpt ons ook hierin mee door de opbrengst (tot € 1250) te verdubbelen.