Afhaalpunten Het Kontakt - Vijfheerenlanden in Herwijnen en Vuren

herwijnen/vuren • In Herwijnen en Vuren is grote vraag naar Het Kontakt - Vijfheerenlanden (samenvoeging van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen), hebben we gemerkt. Zowel Het Kontakt - West Betuwe als Het Kontakt - Vijfheerenlanden in een groot deel van West Betuwe verspreiden is helaas geen optie. Daarom hebben we een tweetal afhaalpunten ingesteld. Het Kontakt - Vijfheerenlanden zal voortaan gratis af te halen zijn bij Spar Van den Heuvel aan de Achterweg in Herwijnen en bij Spar Van der Beek aan de Milldijk in Vuren.

Redactie Het Kontakt


Pontjes in de vaart

regio • Na een lange periode van hoog water en sterke stroming gaan ook de laatste drie pontjes van Uit®waarde weer in de vaart. 

Maandag 16 augustus is het veer Rhenen-Lienden en het nieuwe elektrische veer Renkum-Heteren weer in de vaart. De bemanning staat vanaf 10.00 uur klaar om iedereen over te zetten. Woensdag 18 augustus gaat het laatste voetveer in de vaart, te weten Varik- Heerewaarden. Voor informatie over de vaartijden en/of eventuele stremmingen kijk op uiterwaarde.nl of u bel informatienummer 0344-228800.


Open dag MVV'58

meteren • Zaterdag 21 augustus vindt bij MVV'58 de club uit Meteren een open dag plaats. Die dag starten alle jeugd teams en lagere elftallen met de eerste trainingen van het seizoen. Dit seizoen hoopt MVV'58 op een 'normale' competitie. Zeker een reden om eens een kijkje bij de club te nemen en de sfeer te proeven. 

q  www.MVV58.nl