Afbeelding
Foto: Lisenka Pauw Fotografie

FlipPas Tiel: spaar voor korting

tiel • Mijn naam is Lisenka. Getrouwd met de liefste en moeder van een koningskoppel. Geen geboren Tielse, maar in de bijna 20 jaar die ik in Tiel-Oost woon al zo betrokken bij onze mooie stad! Lang heb ik in het centrum gewerkt (misschien hebben wij elkaar wel eens gezien, bij die roze telefoonwinkel). 

Na de geboorte van mijn kinderen ben ik actief lid geworden van de Tielse Mama's Club. Toen de club stopte ben ik actief geworden op de Montessorischool waar mijn kinderen naar school gaan. Hier zit ik met veel plezier in het bestuur van de oudervereniging. Met andere woorden, een actieve dame die inmiddels aardig in Tiel is ingeburgerd.

Als actief persoon, heb ik vele werkgevers versleten en ben ik 4 jaar geleden (eindelijk) voor mijzelf begonnen. Als fotograaf van Lisenka Pauw Fotografie kan ik mijn creativiteit kwijt en ben ik altijd actief bezig om de mooiste foto's te maken. In mijn eigen studio of op een van de vele mooie buiten plekken die Tiel rijk is. Met veel liefde, plezier en een beetje gekkigheid zet ik kinderen, families en gezinnen op de foto. Van Zwangerschap naar Newborn. Van Sittershoot tot Cakesmash. Van Sweet16 tot Schoolfoto! Niet voor niets word ik DE Familiefotograaf van Tiel genoemd.

De afgelopen 20 jaar is Tiel mijn thuis geworden en toen de Flippas kwam vond ik dit meteen een te gek idee! Meer lokaal, meer voor Tiel. Toen de Flippas zakelijk op mijn pad kwam, kon ik natuurlijk als deelnemer niet uitblijven! Nu kun je als je een fotoshoot komt doen gewoon punten krijgen. Maar je kunt je punten ook inleveren om een fotoshoot te komen doen! Hoe tof is dat ?!

Omdat het in augustus de Internationale dag van de Fotografie is ga ik, samen met de Flippas, een heel tof cadeau weggeven! Je kunt namelijk een Minishoot winnen! We gaan 30 minuten in mijn studio foto's maken en na afloop krijg je 5 HR fotobestanden! Iedereen kan op de foto! Kinderen, broertjes/zusjes, opa's, oma's of zelfs met je huisdier!

Zie ik je snel een keer?

Veel liefs en wie weet tot snel!


Lisenka


www.LisenkaPauwFotografie.nl