Afbeelding
Foto:

Vrijwilligers gezocht

Projectcoördinator SWAN


neder-betuwe • SWAN (Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe) is op zoek naar een 'Projectondersteuner Meer Bewegen voor Ouderen'. Een leuke vrijwilligersfunctie, waarin je de schakel bent tussen het bestuur van SWAN en de coördinatoren MBvO. Je onderhoudt het contact met de coördinatoren en zorgt er samen voor dat alles goed verloopt. Samen met experts, deelnemers en de MBvO-docenten denk je mee over hoe MBvO en de SWAN in de toekomst een rol blijven spelen in beweging en ontmoeting voor senioren. Als Projectondersteuner draag je bij aan gezondheid en welzijn onder senioren in Neder-Betuwe.
De complete vacature staat op de website met daarin een opsomming van de werkzaamheden en wat deze vacature zo interessant maakt. Voor meer informatie, neem dan contact op met Theo Berends (voorzitter SWAN), te bereiken op telefoonnummer 0488 - 412016 of per mail via info@swanwelzijn.nl

q  www.swanwelzijn.nl

Klushulp en maatjes gezocht

maurik • In Maurik zijn er meerdere inwoners op zoek naar een helpende hand of een luisterend oor. Met Burenhulp biedt Welzijn Rivierstroom hulp uit eigen omgeving voor inwoners die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een ouder echtpaar heeft hulp nodig bij opknappen van het tuinhuisje. Gezocht wordt naar iemand die bereid is om een paar uur de handen uit te handen te steken en dit echtpaar weer te voorzien van een mooie tuin. Daarnaast zijn er meerdere inwoners op zoek naar een maatje. Een oudere mevrouw wil graag een maatje om gezellig mee te kletsen zodat zij zich minder alleen voelt. Ook kleine wandelingen met de rollator zou zij graag samen willen maken. Tot slot zijn er meerdere inwoners op zoek naar een taalmaatje om samen de Nederlandse taal mee te oefenen.
Heb jij tijd en zin om je in te zetten voor één van deze inwoners? Laat het dan Welzijn Rivierstroom weten via 0344-602337 of mail naar Magda Bakker via magdabakker@welzijnrivierstroom.nl.