In augustus een samengestelde krant


betuwe • Vanwege de vakantieperiode zijn Het Kontakt - West Betuwe, Het Kontakt - Tiel en Het Kontakt - Culemborgse Courant in de maand augustus samengevoegd tot één uitgave. Vanaf september verschijnen ze als drie aparte titels met elk hun eigen lokale nieuws.
Op onze eerste uitgave hebben we veel reacties ontvangen, waarvoor dank. Er zijn veel opmerkingen gemaakt over de lettergrootte van Het Kontakt. Voor ons reden om hier serieus naar te gaan kijken. Eventuele aanpassing kan om diverse redenen echter niet op zeer korte termijn gerealiseerd worden.

Ontmoet goed in je buurt

geldermalsen • Op 11 september organiseert stichting Integreren doe je samen! in Geldermalsen een beleef-maak mee-geniet-wandeling. Deze wandeling gaat langs tal van activiteiten, plekjes en onderweg is van alles te doen, te zien en te beluisteren. Deelname is gratis. De start is tussen 09.30 - 11.00 uur. Start en finish is bij stichting Integreren doe je samen! D.J. van Wijkstraat 9 (achterom) in Geldermalsen. Voor informatie en aanmelden: marieke@integrerendoejesamen.nl / 06-19326976.

www.integrerendoejesamen.nl

Vakantie-Bijbel-Club-Dagen

heukelum • Het thema is dit jaar: "Schatrijk”. Op 23 en 24 augustus is er weer Vakantie Bijbel Club voor kinderen van 4 t/m 10 jaar in de [Marker]natuurtuin van de Brede school aan het Leyenburgplein van 10.00 - 14.00 uur. Aanmelden: www.kerkheukelum.nl