Beatriz zoekt gastgezin

culemborg • Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Eén van hen is Beatriz uit Brazilië die haar Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in Culemborg. 

Voor Beatriz zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active nog een enthousiast gastgezin die haar een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2022. Beatriz doet mee aan het uitwisselingsprogramma High School Holland van Travel Active. Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse scholieren de kans écht onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze een thuis te bieden bij een Nederlands gezin en ze hier naar een middelbare school te laten gaan.

Een culturele uitwisseling is niet alleen een avontuur voor de buitenlandse scholier. Ook het gastgezin leert over de cultuur en inzichten die een buitenlandse scholier meebrengt! Zeker in tijden waarin wij minder kunnen reizen, biedt een cultureel uitwisselingsprogramma een unieke kans om toch andere culturen, tradities en talen te ontdekken.
De 16-jarige Beatriz uit Brazilië is een spontane en zorgzame meid met een passie voor fotografie. Daarnaast heeft ze een liefde voor koken en bakken en kan ze niet wachten tot ze typische Nederlandse gerechten kan maken. Beatriz heeft een interesse voor internationale en sociale zaken en heeft zelfs meegedaan aan Model UN, een internationale conferentie voor en door jongeren. Van jongs af aan droomt ze ervan om in Europa naar school te gaan. “Ik geloof dat deze uitwisseling zoveel voordelen op zal leveren. Ik ga nieuwe mensen leren kennen, een andere taal leren spreken en een breder beeld van de wereld krijgen.” Leer Beatriz beter kennen! Bekijk haar profiel op onze website.Beatriz uit Brazilië (Foto: Travel Active)

Bent u nieuwsgierig geworden naar Beatriz, de andere buitenlandse scholieren en/of het High School Holland programma? Neem contact op met het High School Holland team via highschoolholland@tra velactive.org, bel naar 085 222 4810 of bezoek: www.travelactive.nl/high-school-holland.