Afbeelding
Foto:

Gezelligheid, bier en
muziek

De Flippas Uitgelicht

Stadcafé Hexagon, een begrip in Tiel. Al 25 jaar gevestigd op het mooie knusse Korenbeursplein en in september 12,5 jaar onder leiding van mij en mijn vrouw Roos. Ik ben Teus Verduin en ik ben al 45 jaar getrouwd met Roos. Samen hebben we drie kinderen, die inmiddels op eigen benen staan.

In het verleden heb ik meerdere slijterijen gehad in Gorinchem, die ik eind 1997 heb verkocht aan Mitra. Daarna heb ik een tijdje in het onderwijs gezeten, maar de drang naar zelfstandigheid was groot en in 2009 kregen we de kans om Stadscafé Hexagon over te nemen. Bij ons kun je terecht voor goede seizoenbieren, we hebben standaard 6 bieren op de tap en uit de koeling komen de flessenbieren. Van gewoon pils en bovengistend bier tot een dubbel, een trippel en een IPA. Een grote keuze die we regelmatig wisselen en aanvullen. 

Daarnaast hebben ook een ruim assortiment aan whisky’s en meer dan 100 distillaten op de plank. Hiermee maken we de lekkerste mixen en cocktails. We staan bekend als een gezellig stadscafé waar op ons podium regelmatig bandjes optreden en jamsessies en soundmix-optredens worden georganiseerd. Ook hebben wij tien jaar lang Woodstock aan de Waal georganiseerd, waaruit onze liefde voor muziek blijkt. In 2019 heb ik zelfs een cd opgenomen voor mijn geliefde Roos “For my Lady, Love and Trust’. 

In het weekend serveren wij een eenvoudige lunch, omdat we dan om 12 uur al open zijn. Bekend zijn onze lunchgerechten met een compleet eigen smaak, zoals de bekende Betuwse Gamba’s en de Hexagon Salade. Het is bij ons ook mogelijk om eten van elders mee te nemen of te laten bezorgen. Heb je dan een bord en bestek nodig? Geen probleem, we maken graag een tafel graag gereed!

Vanaf het prille begin is Stadscafé Hexagon aangesloten bij de Flippas. En stellen we deze maand in het kader van ‘Internationale dag van het bier’ een leuke prijs beschikbaar; een bierproeverij voor twee personen, waarbij vijf verschillende (speciaal)bieren geproefd kunnen worden. Daarnaast stellen nog een aantal leuke Hexagon gatgets beschikbaar. Om kans te maken is het belangrijk dat je vaak je FlipPas gebruikt, dus kom gezellig bij ons langs voor een hapje en drankje.Volg onze activiteiten via www.hexagontiel.nl/agenda.