Goedendag lezers en VVD fractie,

Graag wil ik mijn visie geven op brand en de vragen van de VVD. Na branden in 2017 hebben we met brandweer en omgevingsdienst Zuid Holland een plan van aanpak opgesteld ter voorkoming van nieuwe branden, wat goed werkte. Bij de overgang naar Utrecht is daar de zogenaamde deskundige van omgevingsdienst Utrecht langsgekomen die het hele plan als illegaal bestempelde en met dwangsommen verbood zo door te gaan.
Ik heb op 16-10-2019 al een mail naar de gemeente gedaan dat er op deze manier weer brand komt, maar daar tot op heden nog geen reactie op gehad.
Sorry mensen van Lexmond voor de overlast, maar als wij gedwongen worden om op deze brandgevaarlijke manier te moeten blijven werken, dan volgen er nog meer.
En naar de VVD fractie wil ik zeggen: stel daar ook eens vragen over. En met ons praten is beter als over ons praten: daar staan wij voor open.

Dik Rietveld
Driemolensweg 9, Lexmond


Inleveren boeken

leerdam • Overtollige boeken kunnen op donderdag 9 december weer worden ingeleverd bij de Boekenmarkt in Leerdam, 's morgens van 10:00 tot 12:00 uur. Deze keer niet mogelijk om in de avond boeken in te leveren. Inleveren kan in de oude school aan de Parallelweg 24 in Leerdam. Voor informatie kan gebeld worden met de boekenmarkttelefoon: 06-22588927. Of mailen naar boekenmarktleerdam@gmail.com.