Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Lexie

is één van de nieuwste katjes bij Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden die geplaatst mag worden. De ongeveer 2-jarige poes Lexie kan heel verlegen en onzeker zijn. Gelukkig zit de angst niet heel erg diep want een vriendelijk babbeltje maakt haar al snel aan het spinnen. Voor het optillen en het op schoot zitten zal iets meer tijd uitgetrokken moeten worden, maar met lekkers is deze mooie meid vrij makkelijk te verleiden.
Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.

Geen Alzheimer Café Vianen

vianen • Helaas kan Het Alzheimer Café Vianen dat voor maandag 6 december op de agenda stond kan vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Houd voor komende bijeenkomsten of alternatieve mogelijkheden onderstaande website in de gaten. Of neem contact op met Lillian Klynstra: 030-6089880.

q  www.alzheimer-nederland.nl


Oud papier Lexmond

lexmond • In Lexmond wordt op woensdag 8 december weer oud papier opgehaald. De papiercontainers kunnen om 17:00 uur aan de weg geplaatst worden.


Kerstdecoraties door Hope en Serve

schoonrewoerd • Dit jaar worden door Hope en Serve weer kerstdecoraties op bestelling gemaakt. Er kan gekozen worden uit een metalen ring op voet voor 25 euro, een krans voor 24,50 euro, een kerststuk met hyacintenbolletjes voor 23,50 euro of een kerststuk de luxe met amaryllisbol voor 27,50 euro in de kleuren wit/zilver of rood/ zilver eventueel met lichtjes. De decoraties zijn ook als 'doe-het-zelf' pakket te bestellen. Ook kan er een schaal of pot opgemaakt worden, prijs in overleg. Bestellingen kunnen worden doorgegeven tot en met 6 december bij Marjan Meerkerk, 06-30006058 of info@hopeandserve.nl. De opbrengst wordt gebruikt voor brandhout en levensmiddelen voor de allerarmsten in Roemenië.


Vestingdriehoek

vuren • Op zaterdag 28 en zondag 29 mei 2022 bruist de Vestingdriehoek meer dan ooit. Dan vinden de tweede Vestingdriehoekdagen plaats en staan Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein, Zaltbommel en Fort Vuren in de spotlights.