HSSC'61 boekt derde overwinning op rij

hei-en boeicop • HSSC'61 blijft winnen. Op sportpark Het Plein versloeg de formatie van Marcel van Steenis het Culemborgse Vriendschaar met 3-1. Een vroege goal van de thuisploeg werd afgekeurd, waarna Vriendenschaar de leiding nam door een goal uit een corner. Vervolgens draaide HSSC'61 het duel om door eveneens tweemaal doel te treffen uit hoekschoppen. Aron van Soest en Owyn van Vuren waren de doelpuntenmakers. Nicky van Dam zorgde voor rust ook nog voor de 3-1 door een vrij trap binnen te schieten. Na rust werd er niet meer gescoord en incasseerde Vriendenschaar ook nog een rode kaart. HSSC-trainer Marcel van Steenis was tevreden na afloop: “We hopen natuurlijk dat de competitie komende week gewoon wordt hervat, maar als dat niet het geval is hebben we de eerste competitiehelft goed afgesloten.”