Foto's Lekbrug Vianen

vianen • Het zal inmiddels niemand ontgaan zijn: de Lekbrug, of Boogbrug, bij Vianen is dit weekend weggehaald. Het lijkt de redactie van Het Kontakt leuk om met foto's terug te blikken op de geschiedenis van de brug. Daarom is de redactie op zoek naar foto's van de brug. Heeft u een mooie, bijzondere foto van de brug, van lang geleden, of juist heel recent (bijvoorbeeld van dit weekend), dan zouden we het leuk vinden als we die mogen ontvangen. Foto's kunt mailen naar: redactie.vijfheerenlanden@kmp.nl of naar m.vanandel@kmp.nl.

Heeft u een bijzonder verhaal waarin de brug een belangrijke rol speelde, dan horen we dat ook graag. Ook dat mag naar: redactie.vijfheerenlanden@kmp.nl of naar m.vanandel@kmp.nl.
De redactie wil het ingezonden materiaal gebruiken om in de krant van 24 december terug te blikken op 'het icoon' van Vianen.


Geen problemen voor Meerkerk'95

groot-ammers • Eerstedivisionist Volley Meerkerk'95 heeft er zaterdag in de derby tegen VC WIK geen gras over laten groeien.De geelzwarten gingen in een duel zonder publiek met vijf punten in de tas naar huis (0-4). Volley Meerkerk'95 kwam tegen VC WIK geen moment in de problemen. De cijfers spreken boekdelen: 17-25, 16-25, 16-25 en 19-25. Meerkerk staat nu vierde.


Pech voor Luca

regio • Luca van Leer heeft afgelopen weekend de laatste NK wedstrijd gereden in Spa (België). Op zaterdag tijdens de kwalificatie kreeg hij een lekke band, waardoor er geen tijd neergezet kon worden. Tijdens race 1 moest Luca achteraan starten en werd hij tot overmaat van ramp in de opwarmronde uit de baan getikt, waardoor zijn kart veel schade op liep. Toch wist hij naar voren te rijden, naar een 8e plek. Tijdens de tweede race kon hij nog wat plekjes winnen en als 5e eindigen. Tijdens de derde race had Luca weer pech en wist hij met een lege band toch nog naar een 9e plek te rijden. Totaal deze dag een 6e plek. Gelukkig toch voldoende punten gehaald dit weekend om als tweede te eindigen in het Nederlands kampioenschap.