Zevenklapper voor SC Everstein

utrecht • SC Everstein blijft bovenin meedraaien in de 3e klasse D. Uit bij Voorwaarts won de ploeg van trainer Remko Versteeg afgetekend met 3-7.

"Als de eerste vier kansen er meteen allemaal invliegen is dat natuurlijk erg lekker", zei Versteeg na afloop. Joran het Lam tekende binnen tien minuten met twee identieke afstandsschoten voor de 0-1 en 0-2. Een kleine tien minuten later was Sander Bergshoeff het eindstation van een mooie aanval en was het duel eigenlijk al beslist. Robbie de Roos dook binnen het half uur ook nog vrij op voor de doelman en rondde koelbloedig af. Ruststand: 0-4.

Concentratie

Na tien minuten in de tweede helft deed Voorwaarts eindelijk iets terug, waarna Everstein het gaspedaal weer iets dieper intrapte. Victor Snoek schoot een vrije trap direct binnen en invaller Wessel Bergshoeff stelde de eveneens ingevallen Jort Binneveld in staat om de 1-6 te maken. Voor beiden was het hun eerste balcontact. Hierna ebde de concentratie een beetje weg aan Everstein-zijde en moest het nog twee tegentreffers incasseren. Het slotakkoord was nog wel voor de bezoekers via een goal van Wessel Bergshoeff.

"We hebben uitstekend gespeeld, alleen werden we een beetje gemakzuchtig op een zeker moment in de tweede helft. Als dat alles is mag ik zeker niet klagen", lachte Remko Versteeg na afloop.