Volle winst voor heren WHV

asperen • Afgelopen zaterdag speelden de Asperense volleyballers pas hun vierde wedstrijd van dit seizoen. Dit dankzij veel verschuivingen in het programma en last minute afzeggingen dankzij Corona. Zonder publiek wisten de Asperense mannen een 0-4 overwinning te boeken op RVC Libanon.

De eerste twee sets verliepen bijzonder gemakkelijk. Zeker Joeri van Wijk, Stefan Arp en René Roth konden zich aanvallend heerlijk uitleven. Met 11-25 en 12-25 leek WHV op een bijzonder gemakkelijke overwinning af te stevenen. Het gemak van de eerste twee sets leek de Asperense volleyballers echter wat in slaap te hebben gesust. In de derde set was de concentratie ver weg gezakt en werd het spel rommelig. Aan de hand van een prima servicereeks van Stefan Arp wisten de mannen uiteindelijk een 24-18 achterstand om te buigen in een 24-26 setwinst. Met de gewonnen derde set was de overwinning een feit. De vierde set werd ook nog met 22-25 gewonnen.