Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kit en Kat

De broertjes Kit, helemaal rood getijgerd, en Kat, rood met wit getijgerd printje, zijn geboren rond 7 juli van dit jaar. De katjes zijn erg gek op elkaar en slapen ook 'in elkaar'. Het zou dan ook heel erg fijn zijn als zij samen een huisje krijgen. Sommige dingen vinden de broertjes nog spannend, maar ze zijn wel sociaal. Knuffelen vinden zij fantastisch en spinnen kunnen zij ook heel goed samen.
Interesse? Neem dan contact op met het gastgezin via 06-11513916. Meer informatie is ook verkrijgbaar via Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden, 0345-650016.


Conversatielessen Engels 

vianen • Reislustig en graag beter Engels leren spreken? Weggezakte kennis weer ophalen? Of meer zelfvertrouwen krijgen, omdat al een tijd geen Engels meer gesproken is? Overwin de drempel om Engels te spreken bij de Conversatielessen van Welzijn Vianen. Het betreft elke woensdagochtend of -middag (uitgezonderd de vakantieperioden). In een niet al te grote groep (maximaal zo'n acht personen) wordt geoefend met spreken. In iedere les wordt er een thema, besproken en hieruit ontstaan gesprekjes. Let op: dit zijn geen lessen voor (totale) beginners, het gaat juist om het uitbreiden van de al bestaande woordenschat. Kom gerust een les bijwonen om te kijken of/ en in welke groep u zich het meest thuis voelt. Aanmelden of meer informatie: Ada Korevaar, a.korevaar@welzijnvianen.nl.