Lekvogels boekt eerste overwinning

lexmond • Lekvogels heeft voor het eerst dit seizoen drie punten bij kunnen schrijven. Thuis tegen SSW werd er met 5-2 gewonnen. Na een doelpuntrijke eerste helft stond het 3-2. Doelpuntenmakers bij de thuisploeg waren Ralf van Klij, Robin Tersteeg en Romeo van Zuilen. Na rust bleef men geconcentreerd en zorgden Stefan Hagemans en Sten Klein Gebbink voor de eindstand. Lekvogels-trainer Martijn Verkerk was vanzelfsprekend blij: “We hikten hier al een tijdje tegenaan en krijgen nu eindelijk loon naar werken.”

Terechte nederlaag Brederodes bij Voorwaarts

utrecht • Brederodes heeft op bezoek bij Voorwaarts geen indruk kunnen maken. In Utrecht ging de ploeg met 4-2 onderuit. Nadat de thuisclub al na vier minuten op 1-0 kwam, zorgde Mike de Groot een paar minuten later alweer voor de 1-1. Tien minuten na rust ging het ineens snel. Door goals in de 55e en 57e minuut stond het 3-1, waarna Brederodes-speler Joey Balk na 59 minuten voor de 3-2 zorgde. Na 62 minuten was het 4-2 en was de wedstrijd definitief beslist na zeven knotsgekke minuten.

IFC maat te groot voor Asperen

hendrik-ido-ambacht • Asperen is zaterdag onderuit gegaan tegen IFC. In Hendrik-Ido Ambacht werd het 2-0 voor de thuisploeg, in een wedstrijd die meer doelpunten verdiende. Asperen kwam goed uit de startblokken en kreeg twee goede mogelijkheden op een goal. Hierna was het echter IFC wat de klok sloeg en de 1-0 ruststand was een magere afspiegeling van de kansenverhouding. Ook na rust was IFC de betere ploeg en dit resulteerde dan ook in de 2-0. Asperen hoopte nog op een eretreffer, maar kreeg die niet.

HSSC'61 opnieuw onderuit in uitwedstrijd

utrecht • Het lukt HSSC’61 nog niet om punten te pakken buitenshuis. Bij DVSU kreeg de ploeg met 4-1 klop. De thuisploeg was wat sterker en kwam vlak voor rust op 1-0 na een aanval door het centrum. Na de pauze zorgde Nicky van Dam voor de gelijkmaker, maar een paar minuten later was het alweer 2-1. Hierna was het verzet van HSSC gebroken en liep DVSU uit naar 4-1.

Leerdam Sport en Noordeloos halen het einde niet

leerdam • Leerdam Sport en SV Noordeloos hebben slechts 55 minuten gevoetbald in hun onderlinge ontmoeting. Na vijf minuten maakte Desmond Main 1-0, waarna Noordeloos naar 1-3 counterde. Tien minuten na rust schoot het bij scheidsrechter Wirken in de lies en kon het duel niet meer worden hervat. Het restant wordt op 9 november uitgespeeld.