LRC Leerdam boekt tweede competitiezege

almkerk • LRC Leerdam heeft in de kelderkraker in en tegen Almkerk, de tweede overwinning van het seizoen geboekt: 0-2. De Leerdammers hadden in de eerste helft het betere van het spel en Ansu Camara had de grootste kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten. Hij schoof de bal jammerlijk naast. Aan de andere kant redde LRC-doelman Mark van Ingen goed op een inzet van de doorgekomen Quinton Eugenia. Na rust zorgde Bart Barendregt voor de bevrijdende 0-1, waarna LRC diverse mogelijkheden op de 0-2 liet liggen. Furkan Cetin gooide de wedstrijd pas vlak voor tijd in het slot. LRC-trainer Emanuel Sluis was content met de overwinning: "Wij zitten niet in de makkelijkste situatie. Het ging vandaag om inzet en strijd, dat hebben we laten zien. Deze zege geeft natuurlijk wel wat rust en dat is prettig."