Boot uit het water

leerdam • Botenbezitters bij LHV De Snoek die hun boot op de kant willen stallen moeten een afspraak maken. Alle zaterdagen in november worden er boten op de kant gelegd. Eigenaren dienen zelf aanwezig te zijn en de boot moet leeg zijn. Eigenaren krijgen een half uur de tijd om de boot schoon te spuiten. Kosten van de stalling bedragen 60 euro en moeten bij het lichten van de boot voldaan worden. Een afspraak kan gemaakt worden bij de havenmeester: Kees Sprado, 06-22726344 of per mail: csprado@chello.nl.


GO-cadeaubon

leerdam • Op de website www.go-leerdam.nl, onder het kopje 'Informatie', is sinds kort een cadeaubon bestellen. Een leuk cadeau niet alleen voor de komende feestmaanden, maar is altijd fijn om te geven én om te krijgen.

Met de Go-Cadeaubon kan een toegangsbewijs cadeau worden gedaan voor een voorstelling of concert naar keuze. De gever kan zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de 10 en 100 euro is mogelijk. De waarde op de Go-Cadeaubon is drie jaar geldig en door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. De Go-Cadeaubon is niet te verzilveren tegen geld.


VHL on stage

vijfheerenlanden • Op zaterdag 22 januari is het weer zover: dan wordt een nieuwe editie van VHL on stage gehouden: een open podium voor deelnemers in alle leeftijden. Aanmelden kan nu al via: vhlonstage@outlook.com. Zie voor meer informatie de Facebookpagina of het Instagramaccount van VHL on stage.