Pijnlijke nederlaag Leerdam Sport

dordrecht • Leerdam Sport is na vier wedstrijden nog altijd zonder zege. Op bezoek bij SSW gingen de Leerdammers met pijnlijke cijfers onderuit: 5-0. Assistent-trainer Paulo Lopulalan was hard in zijn oordeel na afloop: “We falen vandaag compleet als team. Alle duels werden verloren en we leden continu balverlies. We lieten elkaar gewoon in de steek.” De Leerdammers staan nu met één punt onderaan in de 4e klasse E.

Weer thuiswinst HSSC'61

hei- en boeicop • Ook de derde thuiswedstrijd van dit seizoen heeft HSSC'61 een overwinning opgeleverd. De ploeg in het oranje boekte een verdiende 3-1 overwinning. Op een stroef veld bracht Remon van Soest zijn ploeg na twaalf minuten op voorsprong. Hierna kantelde Lopik de wedstrijd enigszins en kwam het ook op 1-1. Na rust kroonde Tristan Koet zich met twee goals tot matchwinner. Hij verving de geblesseerde Owyn van Vuren en deed dat dus met verve.

Doelpuntrijke zege Brederodes

vianen • Brederodes heeft zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. Thuis tegen OSM’75 vielen de doelpunten als rijpe appels. De eindstand op het scorebord was uiteindelijk 6-2. Nadat Robin Kuijer voor de 1-0 had gezorgd kwamen de gasten nog terug in de wedstrijd. Mike de Groot zorgde nog voor rust voor een nieuwe voorsprong voor de thuisploeg, waarna de gastheer na rust niet meer te houden was. Mike de Groot (2x), Jamal Ouassif en Jordi Saredemir zorgden voor de goals, waarna de 6-2 in blessuretijd voor de statistieken was.

Punt Lekvogels

gorinchem • Lekvogels heeft een puntje overgehouden aan het bezoek bij Unitas. Beide ploegen scoorden voor rust en daar bleef het bij: 1-1. Unitas nam na 25 minuten de leiding. Lekvogels kwam tien minuten later echter alweer langszij. Ahmad Soltanian zorgde voor de gelijkmaker.

SC Everstein houdt het lang spannend

everdingen • In een duel waarin het duidelijk de sterkste was heeft SC Everstein de derde overwinning van het seizoen geboekt. DVSU werd met 2-0 verslagen. Jop van Steen had de ploeg uit Everdingen na 35 minuten op voorsprong gezet met een schot in de bovenhoek. Na deze goal bleef de thuisploeg sterker, maar duurde het tot de 89e minuut voordat Davey Diks het duel besliste.

Asperen te sterk voor SVS'65

spijk • In een typische derby heeft Asperen een knappe overwinning geboekt bij SVS'65. De thuisploeg kwam terug van een 0-2 achterstand, maar trok uiteindelijk toch aan het kortste eind: 2-3. De Asperense goals kwamen van Gerard Breider, Noach Middag en Michiel den Hartog.