Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Duvel 1

Bij Stichting Dierenasiel Vijfheerenlanden is kitten Duvel 1 nog op zoek naar een nieuw baasje. Hij wordt dan ook met liefde even voorgesteld. 'Duvel 1 is klaar voor een nieuw avontuur. Met zijn mooie zwarte masker, dartelt hij er hier in het pleeggezin op los. Geschat wordt dat deze kerel rond 28 juli van dit jaar is geboren. Deze kleine man wil vooral veel spelen, maar vindt een dutje ook belangrijk op zijn tijd. Hij wil dus niet vaak lang alleen zijn. Een huisje waar zijn baasjes veel thuis zijn, of een huis met een jong soortgenootje zou voor hem het beste zijn.'
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het pleeggezin: 06-11774554. Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Marco Lopulalan in Den Haag

leerdam • Vanaf donderdag 21 tot en met zondag 24 oktober vind in Den Haag de kunstmanifestatie Masterly the Hague plaats. Marco Lopulalan zal hier Glasstad Leerdam vertegenwoordigen. De meesterglasblazer zal hier zijn nieuwste glas servies 'Amsterdam' presenteren. Het servies is geïnspireerd op 16e/ 17e-eeuws glaswerk waarbij het kleurgebruik een ode is aan het Nederlandse Landschap: het thema van Masterly 2021.

q  www.masterlythehague.com