Lekvogels – ASH
Schoonhoven - Ameide
Meerkerk - de Alblas

Lelijke nederlaag Meerkerk tegen DFC

DORDRECHT • Volgens SV Meerkerk-trainer Gert-Jan Koekkoek speelde zijn ploeg tegen DFC de meest matige wedstrijd onder zijn leiding. “We gaven niet thuis. Na een minuut stonden we al op achterstand, terwijl we anders altijd een prima start hebben. Al met al een terechte nederlaag. Overigens baal ik hier wel gigantisch van.” Kort voor rust wist René van Genderen een goede cornerbal van Youri van Blanken binnen te tikken en de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Maar na de thee ging het volledig mis met de geelhemden en kwamen ze op een 3-1 achterstand. Uit de kluts scoorde Floren Streefkerk nog wel de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij.

Rhelico kansloos

rumpt • Rhelico-trainer Adrie van Steijn was kort over de 5-2 verloren wedstrijd tegen SV De Braak: "De tegenstander was een maatje te groot.” In Helmond stond het met rust 2-0 voor de thuisclub. In de tweede helft liep SV De Braak uit naar 5-0. Hierna scoorde Rhelico tweemaal. Ferry van Ash was beide keren de doelpuntenmaker.