Asperen te sterk voor SSW

asperen • Nadat Asperen vorige week kon genieten van een voetbalvrij weekend heeft het afgelopen zaterdag weer drie punten bij kunnen schrijven. Op bezoek bij SSW werd het 2-4. 

Na een kwartier stond het al 0-2 door treffers van Ruben Boet en Dick Schaaij, waarna men voor rust nog wel een tegentreffer moest slikken. Na de pauze brachten Tareq Ibrahim en Gerard Breider de zege in veilige haven. De treffer van SSW was voor de statistieken. 

Jeffrey Klein, trainer van Asperen, was blij met zes punten uit twee wedstrijden. “Wel vind ik dat we meer hadden moeten scoren. Als je ziet hoeveel mogelijkheden we nog kregen, had het ook zomaar 2-8 kunnen zijn.” 


Brederodes doet zichzelf tekort

vianen • Brederodes heeft de overwinning van vorige week geen positief vervolg weten te geven. In Vianen werd met 2-4 verloren van Lopik. Na een half uur leek er nog geen vuiltje aan de lucht. 

De ploeg van Marcel Akkerman stond met 2-0 voor door goals van Mike de Groot en Sven Lith en kreeg ook nog kansen om die voorsprong te vergroten. Dit liet men echter na en Lopik profiteerde maximaal. Na een half uur werd het 2-1 en in de tweede helft draaide Lopik de wedstrijd helemaal om. 

Akkerman baalde na afloop: “Qua kansenverhouding waren we de bovenliggende partij, maar onze organisatie was weg na de 2-2. Dit was niet nodig.”


HSSC’61 onderuit bij Focus’07

culemborg • Na de knappe overwinning van vorige week op Houten verloor HSSC’61 afgelopen zaterdag op bezoek bij Focus’07. In Culemborg werd het 2-0.

Bij rust was het 1-0 voor de thuisploeg. Na de thee werd HSSC sterker, maar vergat het zichzelf te belonen. Toen het tien minuten voor tijd ook nog 2-0 werd, was de wedstrijd wel gespeeld.

Trainer Marcel van Steenis was duidelijk in zijn oordeel: “De eerste helft was gewoon heel zwak van onze kant. Het tempo lag veel te laag. Na rust was het beter en kregen we nog wat kansen via Remon van Soest en Owyn van Vuren. Ik denk dat een puntje op basis van de tweede helft verdiend was geweest.”


Ameide geeft zege weg in slotfase

AMEIDE • Na een niet al te beste eerste helft, kwam Ameide in deel twee beter uit de startblokken.  “Na de 1-0 van Robbert Bakker kregen we enkele kansen om de voorsprong te vergroten, maar helaas gingen die er niet in." 

"Extra zuur dat Lekkerkerk in de slotfase, met een overigens prachtig doelpunt, op gelijke hoogte kwam”, baalde Ameide-trainer Jan Verveer enigszins. "Zij liepen dus iets anders van het veld af, dan wij.”