Chauffeurs tafeltje dekje gezocht

haaften • Welzijn West Betuwe zoekt dringend nieuwe vrijwillige chauffeurs die warme maaltijden bezorgen bij ouderen en alleenstaanden in de regio Haaften. Een aantal chauffeurs is gestopt, waardoor de planning onder druk komt te staan. Zin en tijd om maaltijden te bezorgen en daarmee kwetsbare inwoners blij te maken? Dan is aanmelden als vrijwillige chauffeur bij tafeltje dekje wellicht een idee.

“Het is super leuk werk, sommige staan al voor het raam te wachten en zijn blij mij te zien”, aldus één van de chauffeurs. Het is voor de meesten hét moment van de dag waar ze naar uit kijken. Bij sommige afnemers helpt de chauffeur mee met het uitpakken van de maaltijd en met anderen is er een praatje.

Werkzaamheden

Chauffeurs worden ongeveer vijf keer per jaar ingeroosterd en rijden dan van zaterdag tot en met vrijdag van circa 11:00 uur tot 12:45 uur. Ook een halve week rijden, is dat bespreekbaar. De warme maaltijden worden bereid door Wittenbergzorg. Hier worden maaltijden opgehaald en vervolgens bezorgd aan zo’n 12-13 deelnemers.

Meer informatie

Op de vacaturebank van Welzijn West Betuwe https://welzijnwestbetuwe.nl/vacatures/ is de vacature ‘Warme maaltijden bezorgen (Tafeltje dekje) in Haaften’ te vinden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Welzijn West Betuwe via 0345-573688. Vraag naar Hetty van Oord.


Improvisatiecursus

leerdam • Zin om de week te beginnen met een avond improviseren en samen plezier maken? Dat kan, zeven maandagavonden lang, in Stadspodium GO in Leerdam. Uitgangspunt voor het improviseren zijn de basisprincipes van theatersport: Bij twijfel doen; Wees niet voorzichtig; Plan niet en: Je hoeft niet origineel te zijn. De cursus is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder, met of zonder toneelervaring. Start: maandag 25 oktober vanaf 20:00 uur. Inschrijfformulieren zijn te vinden op de website van La Troupe:

q  www.latroupe.nl