Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Noortje

1 is een mooie en lieve jongedame. Noortje houdt van zachte kleedjes en van spelen met een balletje. Hoewel ze ook speelt met haar leeftijdsgenootjes bij haar pleeggezin waar ze momenteel verblijft, vindt ze het ook prima om aandacht te vragen bij haar personeel. Noortje 1 vindt het fijn om geaaid te worden, maar alleen als ze er zelf zin in heeft. Dan komt ze even naar je toe, of springt op schoot om even de aandacht te krijgen. Ze is een rustig poesje, die in het begin even de 'kat uit de boom' kijkt.

Voor meer informatie over deze kitten kan gebeld worden met het pleeggezin waar Noortje 1 momenteel verblijft: 06-11774554. Meer informatie kan ook verkregen worden via: Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden: 0345-650016.


Rijbewijskeuringen CBR in Meerkerk

meerkerk • Een medische keuring voor het verlengen van het rijbewijs is nodig wanneer iemand 75 jaar of ouder is of wanneer een chauffeur een zogenaamd groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer om medische reden een arts van het CBR bezocht moet worden. Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen in Fysiocentrum Meerkerk op woensdag 13 en woensdag 27 oktober medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen 50 euro. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs 70 euro. Een afspraak voor het spreekuur maken kan uitsluitend via RegelZorg: www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn: 088-2323300. Voor het laten invullen van een rapport oogarts: www.regelzorg.nl/oogarts of bel bovengenoemd nummer.