LRC en Heukelum verliezen opnieuw

huizen • LRC Leerdam is ook na twee wedstrijden nog puntloos. In Huizen verloor men met 1-0 van Zuidvogels. Een nederlaag die opnieuw zuur zal smaken voor de Leerdammers.

Wellicht dat beide ploegen nog last hadden van hun nederlagen van de week ervoor, want het begin was van beide kanten slordig.

Nadat Zuidvogels vlak voor rust op voorsprong was gekomen, lukte het LRC niet meer om de score in de tweede helft om te draaien. Er waren kansen en er werd zelfs nog een goal afgekeurd wegens buitenspel, maar verder kwamen de Leerdammers niet. LRC-trainer Emanuel Sluis: “Na een kwartier in de tweede helft kregen we wat meer grip op de wedstrijd en speelden we meer met het hart, zoals ik het graag zie. Een puntje was verdiend geweest.”

Ook Heukelum verliest

gorinchem • Op bezoek bij SVW leed Heukelum zaterdag zijn tweede nederlaag op rij.

Het lijkt dan ook een zwaar seizoen te gaan worden voor de ploeg van trainer Jerome Ceton. SVW was eigenlijk vanaf het begin de betere ploeg. Waar Heukelum hoopte de rust te halen met 0-0, kreeg het pal voor rust de 1-0 te verwerken uit een corner.

In de tweede helft bleef Heukelum vooral tegenhouden, wat ook lukte tot de 82e minuut. Toen viel de 2-0, waarna het ook nog 3-0 werd. Aanvoerder Sil van Putten legde de vinger op de zere plek: "We hebben een smalle selectie. Als er dan een aantal spelers ontbreekt zoals vandaag, wordt het voor ons heel moeilijk.”