Bridgeclub organiseert cursus voor starters

leerdam • BridgeClub Leerdam begint op woensdag 6 oktober met de cursus ‘Bridge voor starters’. Voorwaarde voor het doorgaan van deze cursus is dat voldoende deelnemers zich hiervoor inschrijven. 

Na het volgen van de cursus kunnen de deelnemers –onder begeleiding- meespelen met de clubavonden die in het Dak aan de Tiendweg worden gehouden.

Het volgen van deze cursus biedt de gelegenheid het spel te spelen. Omdat de deelnemers mee kunnen doen aan de clubavonden van de vereniging is dit een mooie en gezellige manier om het geleerde direct in de praktijk te brengen. De cursus van tien lessen wordt op woensdagavonden gegeven in gebouw De Vogelvriend aan de P.M. van Gentstraat in Leerdam. De kosten bedragen 70,00 euro per persoon, dit bedrag is inclusief lesmateriaal. Deelnemers aan de cursus zijn een jaar lang gratis lid van de vereniging. Aanmelden voor deze cursus kan per email vóór 27 september via het emailadres: ncvandijk@gmail.com.

In oktober organiseert de BridegeClub Leerdam - bij voldoende belangstelling - een opfriscursus bridgen. Deze cursus wordt gegeven op vier dinsdagmiddagen, namelijk 12, 19 en 26 oktober en 2 november. Het gaat om bijeenkomsten van ongeveer tweeënhalf uur. Ook deze cursus vindt plaats in gebouw De Vogelvriend. Opgave hiervoor is mogelijk via het emailadres bridge.leerdam@hotmail.com.

De competitieavonden van de BridgeClub Leerdam worden gehouden in het Dak. Hier beschikt de vereniging qua locatie over prima omstandigheden om in ‘coronatijd' op een verantwoorde manier bij elkaar te komen en te bridgen. Het bestuur van de BridgeClub Leerdam gaat er van uit dat alle deelnemers aan de bridgecursus gevaccineerd zijn.