Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Donut

zou op spannende momenten het liefst achter het behang verdwijnen, maar als de knuffelvrijwilliger er is laat hij zich op zijn bescheiden manier even lekker helemaal gaan. Het heeft weken geduurd om dit te bereiken en een stoere kerel zal het wel nooit worden. Daarom zoekt Donut mensen met ervaring en een engelengeduld. Als het vertrouwen er is, vindt hij het heerlijk om op schoot te zitten.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Online bijeenkomst over autisme

regio • Weet u het verschil tussen jongens en meisjes met autisme? En waarom autisme bij vrouwen vaak pas veel later (h)erkend wordt? Kunt u er iets tegen doen om late diagnose te voorkomen? Praat erover en ontmoet lotgenoten op dinsdag 12 oktober van 19:30 tot 21:30 uur. De bijeenkomst is online en deelname is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar m.vandenakker@santepartners.nl of bel 06-82724068. Noteer in de mail naam, telefoonnummer en woonplaats.
Mantelzorg VHL is er voor alle mantelzorgers in Vijfheerenlanden. Het mantelzorgpunt biedt ondersteuning bij de zorg voor een ander door middel van 1-op-1-gesprekken, eenmalige bijeenkomsten en meerdaagse cursussen. Mantelzorg VHL is onderdeel van Welzijn Vianen en SamenDoen. Kijk voor meer informatie op onderstaande websites of bel: 0345-637363.

q www.welzijnvianen.nl/ www.samendoen.expert