• Simone legt de Gordon® methode uit.
• Simone legt de Gordon® methode uit. Foto: Aangeleverd

‘Hoe zorg je dat je kind beter luistert'

geldermalsen • Simone van Dijk verzorgt in de 'Week van de opvoeding' drie gratis workshops met het thema 'Hoe zorg je dat je kind beter luistert'. 

De workshops worden gegeven in samenwerking met GGD Gelderland-Zuid en bibliotheek Rivierenland vestiging Geldermalsen. Tijdens de workshops ervaren cursisten met welke dagelijks herkenbare taal ze 'uit contact' raken, waardoor een kind niet kan luisteren. "Ik geef handvatten hoe je jouw grens duidelijk en liefdevol kan aangeven, waardoor je kind eerder bereid is te doen wat jij vraagt. Want het ouderschap is het mooiste wat er is, maar ook niet altijd even makkelijk. In mijn zoektocht naar rust, harmonie en gezelligheid in huis, kwam de Gordon® methode op mijn pad. Dit bracht mij duidelijkheid waarom we in strijd kwamen en het gaf mij praktische handvatten hoe wel te reageren om in verbinding te blijven met elkaar. Ik ben zo enthousiast over het resultaat van de Gordon® methode dat ik ook Gordon trainer ben geworden. Hierdoor sta je sterk en zelfverzekerd in het ouderschap, luistert je kind beter naar jou, kun je je kind beter begrijpen en bereiken en voorkom je dat je je geduld verliest", zo legt Simone uit.

Meer grip op het gedrag van je kind? Inschrijven voor de workshop kan op www.gelijkingezin.nl/weekvandeopvoeding.


De cursus wordt maandag 4 oktober van 9:30 tot 11:00 uur gegeven in Geldermalsen, Bibliotheek Rivierenland in De Pluk; op woensdag 6 oktober van 20:00 tot 21:30 uur online en donderdag 7 oktober van 20:00 tot 21:30 uur in Geldermalsen, opnieuw in Bibliotheek Rivierenland in De Pluk.