Heukelum onmachtig tegen Tricht

heukelum • Tricht won in Heukelum verrassend met 1-3. Luke van Dijken en Joran Smit zetten Tricht al binnen een kwartier op 0-2, maar vlak voor rust bracht Thomas van Iperen de spanning met 1-2 terug. Vroeg na de pauze moest Heukelum na de tweede gele kaart voor Jeffrey van der Heiden met tien man verder en besliste Ramon van Soelen met 1-3 al snel de partij.

Al na acht minuten nam Tricht de leiding. Uit een voorzet van Tim van Dijken trof Luke van Dijken doel: 0-1. Na een kwartier werd het 0-2 dankzij een fantastisch afstandsschot van de jonge Joran Smit in de bovenhoek. Vlak voor rust kwam Heukelum ineens tot 1-2 terug. Na balverlies van Gerjan van Haarlem trad Trichts defensie bij een verre trap niet op en de jonge Thomas van Iperen profiteerde met een puike boogbal: 1-2

Hoopvol begon Heukelum na rust, maar reeds na vijf minuten stond de thuisclub met tien man. Scheidsrechter Jerry Molenaar gaf back Jeffrey van der Heiden wegens commentaar zijn tweede gele kaart. Prompt sloeg Tricht toe. Ramon van Soelen kopte eerst nog naast, maar even later had hij wel succes. Uit een pass van Joran Smit schoot Ramon van Soelen zuiver 1-3 in de verste benedenhoek.

Een blunder van Luuk Monker werd Tricht bijna nog noodlottig, maar Thomas van Iperen trof slechts het zijnet. Een half uur na rust vloerde Wilfried Prigge invaller Pepijn Lambregts, maar Joran Smit zag zijn penalty door keeper Yoerik van 't Pad gekeerd. Met 1-3 was alles echter al beslist.