• Streefkerk - SV Meerkerk (1-3).
• Streefkerk - SV Meerkerk (1-3). Foto: Rick den Besten

Vlekkeloze start SV Meerkerk in lastig uitduel

streefkerk • SV Meerkerk is met een overwinning goed aan de competitie begonnen. Op sportpark Streveland werd tegenstander Streefkerk werd met 1-3 verslagen. Dietmer Mesker, Floris Streefkerk en Youri van Blanken verzorgden de Meerkerkse treffers. Andy van Vugt scoorde eerder in de wedstrijd namens de thuisploeg nog de gelijkmaker. Sietse van Driesten (Streefkerk) ontving enkele minuten na rust een rode kaart (twee keer geel).

Meerkerk-trainer Gert-Jan Koekkoek herkende zich in de uitslag. ‘'Ik denk dat dit al met al een terechte overwinning is voor ons. We hebben een stabiele wedstrijd gespeeld, zowel voetballend als tussen onze oren. Dat laatste is toch wel de grootste winst ten opzichte van toen we begonnen. We hebben ons koppie er goed bij weten te houden vandaag. Als je op bezoek komt bij Streefkerk is een overwinning niet vanzelfsprekend, maar we wilden uiteraard wel de drie punten meenemen. Ik ben blij dat dat gelukt is.''