The Oranje Glow derde in Halsteren

nieuwland • Tractorpullingteam The Orange Glow uit Nieuwland, bestaande uit Martin Hijkoop en Carel Brouwer, is op de wedstrijd in Halsteren kampioen geworden in de 2.5 ton sport klasse. Aanhaken was al genoeg om het kampioenschap binnen te halen, maar met de laagste trede op het podium was de titel ruimschoots binnen. 

In de overige wedstrijden is driemaal een eerste plek behaald en twee keer een tweede plek en dan nu de derde plek in Halsteren Wat nu nog rest voor de equipe uit Nieuwland is het NK in Assen.


MTTV start met thuisnederlaag

meerkerk • MTTV is de tafeltenniscompetitie begonnen met een thuisnederlaag. In sporhal De Linde was PITT uit Capelle aan den IJssel met 4-6 te sterk.  De Meerkerkse formatie bestaande uit Jan van Duijn, Gerard van Buuren en Johnny Barten begon sterk aan de wedstrijd. Na drie wedstrijden leidden de tafeltennissers uit Meerkerk nog met 2-1. 

Ook na zeven partijen hadden de Meerkerkers nog steeds een voorsprong van 4-3. De laatste drie partijen zakte het in en trokken de gasten aan het langste eind: 4-6. MTTV speelt dit seizoen in de derde klasse van regio west.


Lekpongers 

ameide/tienhoven • Lekpongers heeft de thuiswedstrijd tegen Dordrecht 11 met 2-3 verloren. Willem Veenvliet en Gerrit Molenaar wonnen beiden een enkelspel. De Termeise tafeltennisvereniging telt nog slechts twaalf leden. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom op dinsdagavond vanaf 20:00 uur in Het Spant in Ameide.


Hsv Ameide

ameide/tienhoven • De competitiewedstrijd van hsv Ameide in het Merwedekanaal nabij de Bazelbrug is gewonnen door Danny van Oort. Uitslag: 1. D. van Oort -1820 gram; 2. J. Stuurman - 740 gram; 3. W. Streefkerk - 660 gram.